Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

căutări, întâmpinări, întâlniri la răscrucea cuvintelor

A treia precizare... pentru CONCURENTI si VOTANTI

A treia precizare... pentru CONCURENŢI şi VOTANŢI

Urmărim cu mult interes modul în care se desfăşoară votarea pe site, la concursul nostru... şi al dvs., DORURI LA RĂSĂRIT - ediţia a III-a - 2009.

În urma mesajelor primite de la dvs., înţelegem că mai există lucruri neclare, pe care dorim să le explicăm, pentru o mai mare transparenţă. Şi anume, atât concurenţii, cât şi votanţii, trebuie să înţeleagă faptul că publicarea pe site a unui comentariu nu este echivalentă cu validarea lui şi cu numărarea punctelor în favoarea concurentului respectiv.
Noi publicăm toate comentariile primite (dacă nu conţin elemente injurioase), dar vom valida şi lua în considerare numai pe cele care sunt conforme cu regulamentul de vot. În zadar, deci, domnilor votanţi, veţi acorda puncte numai unor concurenţi preferaţi, fără să o faceţi şi pentru ceilalţi, înscrişi la secţiunea respectivă.

Datorită avalanşei de comentarii primite, dintre care, din păcate, nu toate cuprind voturi după regulament, se va întârzia cu câteva zile anunţarea câştigătorilor Concursului. Va trebui să selectăm cu atenţie voturile, pentru imparţialitate. De aceea, în locul datei de 1 august, anunţată oficial pentru desemnarea câştigătorilor, va fi probabil data de 3 august - lăsăm o marjă, deoarece nu putem bănui cum se vor derula voturile în continuare.

Le mulţumim tuturor pentru înţelegere şi... citiţi, votaţi, aveţi ocazia să vă prezentaţi şi opinia, pe scurt ori detaliat, despre ceea ce citiţi...

Cutează şi votează..., până la 31 iulie, orele 24,00...! (Voturile care vor fi primite după această dată şi oră nu vor fi luate în seamă la punctajele finale)

Administraţia

Retour à l'accueil
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article