Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog Mirela Șova

Votare - Ediția a doua a concursului de poezie "Doruri la Răsărit"

4 Mars 2009, 07:26am

Publié par Mirela

Votare - Ediţia a doua a concursului de poezie


„Doruri la Răsărit"





În perioada 4 - 31 martie 2009 puteţi vota pe site concurenţii preferaţi.


Regulamentul de vot
este următorul: Pentru fiecare dintre cei opt concurenţi înscrişi puteţi acorda note între 5 şi 10 (adică nota 5, nota 6, nota 7, nota 8, nota 9, nota 10). Notele se pot repeta, dacă vă plac la fel de mult poeziile unora dintre participanţi. Puteţi acorda, spre exemplu, chiar şi aceeaşi notă tuturor (deşi e puţin probabil ca toate poeziile să vă placă sau displacă... la fel de mult...!). Deci orice notă între 5 şi 10, după cum aţi apreciat. Dacă doriţi să însoţiţi acordarea notei de un scurt comentariu, referitor la ce v-a impresionat, la concurs etc., cu atât mai bine!


Folosiţi pentru votare „ajouter un commentaire" (dând click la sfârşitul acestui articol sau al oricărui articol cu poezii înscrise la concurs), unde specificaţi adresa de e-mail şi, eventual, pe cea de blog, completând rubricile respective, indicând de asemenea numele şi prenumele concurentului şi nota acordată. Vă rugăm să punctaţi pe toţi cei opt înscrişi, altfel votul nu va fi luat în considerare. Este suficient un comentariu în care îi punctaţi pe toţi, nu este nevoie de opt comentarii separate.


În data de 1 aprilie (nu va fi o glumă!) se va anunţa punctajul final, pe site. Concurenţii vor primi prin mail diplome de participare, iar câştigătorul va putea publica în continuare poezii pe acest site.


Pentru a vizualiza cu uşurinţă toate poeziile înscrise, aveţi la dispoziţie linkurile de mai jos:


 
1. Concurent. Mirela Sova
2. Concurent. Ovidiu Oana - Parau
3. Concurent. Sinziana Andrei
4. Concurent. Elena Olariu
5. Concurent. George Vlasceanu
6. Concurent. Maria Tirenescu
7. Concurent. Mirela Aldea
8. Concurent. Sorin Cerin



Mulţumim şi... spor la citit şi votat!


 

Organizator:
Prof. Religie Mirela Șova

Commenter cet article
M
fratilor!!! am fost la o inmormantare,la un distins sprofesor NiCOLAE MANEA!!! Nu stiu daca va spune ceva...ce stiu insa este ca toti discipolii sai sunt de nota zece. De aceea, cu toate ca s/ar putea sa fiu partinitoare, voiesc sa dau nota ZECE doamnei Olariu Elena, urmasa domniei sale intru ale culturii locale. Desigur, ceilalti nu sunt absolviti de nota sapte sau noua. Voiesc sa le acordati nota opt. Dumnezeu sa va ajute!!!
Répondre
M
cu placere, desi mai tarziu, ma bucur ca am reusit, inopinat, sa navighez pe valurile netului sa ajung, Doamne, la concursul Lacasuri literare. Cu multa consideratie acord nota maxima conc. 1,3,5,4,6, celorlarti nota opt.
Répondre
F
nu stiu daca este o coincidenta numele mamei mele in poezia Ciudatele flori, liliecii.Dar pentru ca pe 1 mai 2009 mama implineste 7 ani de la plecarea in nefiinta, acord, fara rezerva nota zece conc. nr. 4. celorlalti, nota opt. Dumnezeu sa va ajute!
Répondre
C
votul meu era valid de multa vreme daca nu mi se ardea calculatorul...Nota zece conc. nr. 4. cota opt conc. 8,1, 5. nota 7 conc. 2,3,6,7. habar nu am ce urmariti cu intorsatura asta de note...
Répondre
M
<br /> intrebati-L pe Dumnezeu. nu organizatorul acorda note concurentilor!<br /> <br /> <br />
O
ma ingrozesc sa cred ca notele sunt asa cum sunt...Nu vreau sa comentez!... daca e sa dau o nota, cu siguranta as da la toti zece. Dar cum anul trecut la concursul-festival de teatru am cutezat sa acord aceasta nota, pentru munca regizorului si sacrificiul elevilor artisti, efectiv am fost eliminata din joc.. asa ca... voi da tuturor, si mie deci, nota SASE! va respect si va iubesc. Nota maxima va fi data de Dumnezeu cand nici nu visati..Hristos a Inviat!!!
Répondre
M
<br /> No comment din partea mea. Adevarat a inviat!<br /> <br /> <br />