Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

căutări, întâmpinări, întâlniri la răscrucea cuvintelor

A doua precizare pentru VOTANTI

A doua precizare pentru VOTANŢIMulţumim tuturor celor care, cu elan şi pasiune, au postat comentarii pe parcursul întregii zile... şi chiar nopţi de ieri, analizând poeziile concurenţilor şi străduindu-se să acorde note cât mai obiectiv.

Observăm că le este mai uşor celor care lecturează să acorde notele prin comentarii direct la articolele cu creaţiile concurenţilor, fiecăruia în parte. Bineînţeles, se poate şi aşa. Comentariile date de dvs. la orice articol... ajung la noi!

De asemenea, unii votanţi şi-au exprimat dorinţa de a putea acorda aceeaşi notă unora dintre concurenţi, dacă li se pare că s-ar potrivi o aceeaşi notă. Acceptăm, în mod excepţional şi această modificare la regulamentul nostru (conceput iniţial ca fiecare concurent să obţină o notă aparte în cadrul unei secţiuni de concurs), pentru că, da, este posibil ca unii cititori să aprecieze cu punctaj asemănător diferiţi concurenţi. Numai că am dori ca acest lucru să nu devină o regulă, adică să nu primim comentarii în care toţi concurenţii unei secţiuni au aceeaşi notă... la modul "Toţi mi-au plăcut... tuturor le acord nota...", pentru că acest lucru arată necitirea cu atenţie a lucrărilor respective.

Deci, da, puteţi acorda şi aceeaşi notă în cadrul votării la aceeaşi secţiune de concurs (poezie religioasă, poezie laică, proză scurtă sau eseu), numai şi numai dacă vi se par creaţii care ar merita acelaşi punctaj.

Comentariile primite până acum pot fi vizualitate de oricine la sfârşitul articolelor din concurs (în funcţie de locul unde au fost postate de cititori), iar ultimele dintre ele pe orice pagină a siteului, în partea dreaptă, la rubrica "ultimele comentarii".

Spor... la citit, la votat, la deschideri spre universuri interioare atât de diverse!

Cutează şi... Votează!


Administraţia

Retour à l'accueil
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
G
Poeme cerebrale de o mare intensitate sufleteasca.
Répondre